Фотосесии

Булченски грим

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Специалният повод - Сватбата, изисква специалано внимание и подготовка.Сватбен букет Грима за сватбения ден е комплексна грижа. Препоръчително е да се подготви кожата на лицето най-малко две - три седмици преди тържеството.
Необходимо е да се поддържа кожата свежа и подхранена, за да може да усещате кожата си жива и за да може във важния ден да сте гримирана по най-добрия начин. Препоръчително е да се направи пробна сесия. Излагането на UV лъчи преди сватбата не е желателно.
Сватбата е е едно от най-вълнуващите събития в живота на една жена. Подбора на грим зависи от вида на тоалета, мястото на събитието, сезона и ред индивидуални особености. Заедно с вашите нагласи и изисквания, подбирайки цветове и козметични форми ще се постараем да се почувствате неповторима на този специален ден. Булчинския грим трябва да e траeн и устойчив, по време на цялото събитие. Той е подходящ за снимки, видео, а също да изглеждате безупречно и в близък план.
Горещо ви препоръчваме услугите на агениця "Звезден празникЗвезден празник", която ще организира вашето тържество, по начин който винаги да си спомняте.
Designed by XDesignGroup.bgDesigned by XDesignGroup.bg